Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Polytoi proveïdor d’ironman Barcelona

noticia-polytoi-ironman-barcelona
25 set.

Polytoi proveïdor d’ironman Barcelona

Polytoi proveïdor dironman Barcelona

Ironman Barcelona aterra de nou a la Costa del Maresme i la bonica ciutat costanera de Calella serà la protagonista d’acollir als més de 2.700 superhomes i super dones d’arreu del món. Un cartell de luxe amb els millors triatletes del planeta i una infinitat d’acèrrims lluitadors que tindran com a únic objectiu finalitzar aquesta espectacular prova.

Calella gràcies al seu clima agradable durant tot l’any i a les seves inversions en instal·lacions esportives és visita obligada per, és clar, els amants del triatló.

La multinacional americana Ironman té a Barcelona i concretament a Calella el muntatge més impressionant de les creixents proves repartides per tot Europa i una de les millors del món. Un espectacle esportiu, multitudinari i amb una organització excel·lent.

Polytoi serà, de nou, l’empresa encarregada de proveir tots els lavabos portàtils de l’esdeveniment i el llarg recorregut de la prova de marató. Les cabines Polytoi incorporen tots els accessoris d’un lavabo domèstic (tassa wc, urinari, rentamans, porta rotlles) No necessiten cap tipus d’instal·lació (no s’han de connectar a cap xarxa d’aigua ni sanejament) i poden canviar-se de lloc en qualsevol moment .

Ja siguin lavabos portàtils per a esdeveniments esportius o instal·lacions de llarga durada, Polytoi ens encarreguem de tot el necessari perquè el seu esdeveniment sigui un èxit. A Polytoi T’assessorem i ens encarreguem del transport, muntatge, manteniment durant l’esdeveniment, desmuntatge i neteja.

 

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT