Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Tornarem amb més força que mai!

concert canet rock i polytoi 2016
18 des.

Tornarem amb més força que mai!

Com tots sabeu, la nostra societat hem viscut moments molt durs durant aquests últims mesos i tots els esdeveniments relacionats amb el sector cultural han sigut els més afectats. Per això, esperem que tots vosaltres pugueu gaudir ben aviat dels bons moments que ens ofereixen actes com aquests.

 

Ens encanta estar present en qualsevol mena d’espectacle, esdeveniments esportius, com l’Ironman celebrat a Calella, espectacles musicals com les barraques de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, entre altres, fins i tot ens pots trobar a les fires de Nadal. Totes aquestes activitats s’han vist limitades o suspeses per la pandèmia que hem viscut al llarg d’aquest 2020, però no hem de perdre l’esperança i des de Polytoi us volem enviar un missatge d’optimisme i recordar-vos que treballant junts aconseguirem superar aquesta situació.

 

Ben aviat tornarem a estar presents en aquell festival de música que tant ens agrada per gaudir del nostre grup musical on s’experimenta una atmosfera única creada per tots els fans cantant a l’uníson. Tornarem a córrer, nadar, fer ciclisme a diferents competicions i tornarem a experimentar l’adrenalina d’avançar al contrincant. Tornarem a passejar pels carrers plens de llums i de paradetes de nadal on comprem tots els elements indispensables per fer de la nostra llar un lloc màgic.

 

Tot això, són moments que tots trobem a faltar, però que aconseguirem tornar a viure i nosaltres estarem preparats per tornar a participar en tots aquests esdeveniments oferint els serveis de primera necessitat. Aquest cop tornarem a vèncer. Us recordem que els nostres serveis continuen estant actius, així que si el teu negoci ho necessita, estem al teu servei, accedeix a la nostra pàgina web per a més informació.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT