Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de sanitaris per a casaments, comunions i esdeveniments a l’aire lliure

25 març

Lloguer de sanitaris per a casaments, comunions i esdeveniments a l’aire lliure

Polytoi disposa de diferents sanitaris portàtils, capaços d’adaptar-se el màxim possible a les circumstàncies de l’esdeveniment.

Polytoi disposa de diferents sanitaris portàtils, capaços d’adaptar-se el màxim possible a les circumstàncies de l’esdeveniment.

Els casaments i les comunions, entre d’altres tipus de fets a l’aire lliure, són esdeveniments on es solen ajuntar tota la família i els amics, pel fet que acaba assistint una gran quantitat de persones. Per això, és necessari disposar d’un percentatge de sanitaris relatiu amb les persones que assisteixen per completar el servei correctament. 

A Polytoi, com bé hem dit, disposem de diferents tipus de sanitaris equipats que s’adapten segons les necessitats que tinguis.

En cas de ser una casament o una comunió, com és un fet més íntim i privat, que només passa un cop a la vida, recomanem llogar el sanitari Polytoi d’ esdeveniment Premium.

Aquest lavabo és ideal per a successos d’aquest tipus gràcies al seu disseny adequat per donar un servei exclusiu. Es tracta d’un sanitari fabricat de polietilè d’alta densitat amb unes mesures suficientment àmplies per millorar la qualitat i el servei.

A més d’aquest, disposem de lavabos més petits o adaptats per a minusvàlids. Tots els parlats anteriorment, poden ser complementats per Polytoi Uri Pluto, un sanitari que dona servei a tres o quatre persones a la vegada per així agilitzar la cua de l’esdeveniment, o Polytoi Manet Duo, un rentamans que serveix de reforç de les cabines dels banys portàtils.

En cas de que el casament, la comunió o qualsevol esdeveniment sigui celebrat a l’aire lliure, Polytoi ofereix la comoditat de no haver de desplaçar-se als lavabos del local, en cas de que n’hi hagin, de mantenir-los en bones condicions i complir amb totes les necessitats.

 

Si pròximament tens un esdeveniment d’aquestes circumstàncies no dubtis en contactar amb nosaltres.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT