Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitaris de lloguer per a construccions i obres

11 nov.

Sanitaris de lloguer per a construccions i obres

El sector de la construcció, és un d’aquells sectors imprescindibles per a la nostra societat. Ara, amb la tornada de la tardor, moltes de les empreses que havien fet vacances durant l’estiu han tornat per continuar la seva feina.

 

És molt important poder oferir a tots els treballadors les eines bàsiques per poder dur a terme les tasques de forma adequada, d’aquesta manera, també és important que tinguin al seu abast les instal·lacions necessàries per sentir-se còmodes durant el seu horari laboral.

 

Avui, us volem parlar d’un dels serveis amb més demanda per obres construccions, el sanitari portàtil de Polytoi bàsic. Una cabina que és totalment autónoma sense connexió i que està fabricada amb polietilè d’alta densitat. Les seves mesures fan que la comoditat estigui assegurada per a tot aquell que l’utilitzi, amb unes mesures exteriors de 120cm x 110cm x 230cm. A més, també disposa d’un dipòsit amb una capacitat de 220 litres amb protector visual de residus i amb una bomba de peu de recirculació. Per altra banda, està perfectament equipat amb un dispensador de paper higiènic i un renta mans autònom també amb bomba de peu per poder assegurar la neteja de mans.

 

Com has pogut comprovar, els nostres sanitaris compten amb totes les eines i recursos necessaris, a més de la facilitat per instal·lar-los en la mateixa zona de construcció o en un lloc proper que ofereixen. Tot i això, també es poden fer servir en altres localitzacions, com ara en les bases logístiques, pàrquings… Si es donés el cas que aquest producte no t’acabés de convèncer, dintre de la nostra pàgina web en trobaràs de diversos tipus i utilitats. Si tens alguna consulta, necessites més informació o vols un pressupost, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats de poder ajudar-te.

 

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT