Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Polytoi present a l’IRONMAN amb més participació del món

ironman calella barcelona
2 oct.

Polytoi present a l’IRONMAN amb més participació del món

El proper diumenge 6 d’octubre, es celebra a Calella un nova edició de la competició esportiva d’alt rendiment “IRONMAN Barcelona”.

Un any més, Polytoi hi serà present aportant la seva experiència en esdeveniments esportius i bon fer amb la  instal·lació i manteniment dels sanitaris portàtils.

Aquesta edició de l’”IRONMAN Barcelona”, és la que té més participació del món, ja que hi participaran més de 3.800 atletes.

L’”IRONMAN” és una sèrie de carreres de triatló de fons organitzades per la World Triathlon Championship (WTC) que consisteix en la realització de 3 proves d’alt rendiment.

La primera prova és de natació i consisteix en en una sola volta de 3.800 metres de natació a les aigües càlides de la Mediterrània, que es realitzarà en sortida Rolling Start, començant i acabant a la platja de Calella.

La segona prova consisteix en un circuit en bicicleta que durà als participants a recórrer els pobles del Maresme de: Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassa de Mar, Premià de Mar, el Masnou i Montgat.

Aquesta prova proposa als participants fer dues voltes a aquest circuit per completar així els 180 km.

Per acabar, els atletes hauran de superar la última prova, que consisteix en un circuit de 40,2km de carrera a peu que els portarà a recórrer els pobles del maresme de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

Aquest any, l’”IRONMAN Barcelona 2019” ofereix 40 places classificatòries pel Vega Campionat del Món d’”IRONMAN” a Hawaii que es celebrarà el 2020.

Des de Polytoi estem molt contents de poder participar en aquest esdeveniment esportiu de gran envergadura.

Si has d’organitzar un esdeveniment i necessites llogar lavabos portàtils, tanques o altres equipaments, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per satisfer les necessitats que el teu esdeveniment pugui necessitar i segons la grandària i volum d’assistència t’oferirem uns serveis o altres.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT