Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Polytoi present a diferents fires i esdeveniments nadalencs.

esdeveniments nadalencs
2 des.

Polytoi present a diferents fires i esdeveniments nadalencs.

Com bé sabeu, des de Polytoi sempre treballem per oferir als nostres clients un servei adaptat i personalitzat a les seves característiques.

Tal i com us hem anat explicant, durant els mesos de primavera i estiu, hem donat servei amb els nostres sanitaris portàtils a nombrosos esdeveniments esportius, com l’Ironman celebrat a Calella, o bé, a espectacles musicals com les Barraques de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Arenys de Mar, Sant Pol i Santa Susanna.

Ja sigui primavera, estiu, tardor o hivern, a Polytoi no ens aturem, és per això que avui us volem explicar, que durant les pròximes setmanes, també estarem presents en diversos esdeveniments i fires de Nadal que tindran lloc en diverses poblacions del maresme.

A poques setmanes perquè arribi una de les èpoques més màgiques de l’any, els carrers i places dels pobles s’omplen de llums i cançons de nadal, tanmateix, és temps també, de l’arribada dels tradicionals mercats de Nadal, on poder comprar avets, tions o figuretes pel pessebre…entre moltes altres coses.

Aquest any Santa Susanna ha organitzat en el centre del poble una edició especial del seu conegut Love Market, però aquesta vegada amb temàtica nadalenca. Arbres de nadal gegants, il·luminació, activitats pels més menuts, esdeveniments per a tota la família…

El mercat tindrà lloc al centre de Santa Susanna i es podrà visitar durant els dies 6, 7 i 8 de desembre.

Des de Polytoi hi col·laborarem donant servei de sanitaris portàtils amb els models Polytoi Event Premium i Polytoi minus, sanitari portàtil adaptat per a minusvàlids.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per satisfer les necessitats que el teu esdeveniment pugui necessitar.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT