Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Consells per organitzar un esdeveniment amb food trucks

20 març

Consells per organitzar un esdeveniment amb food trucks

Abans de res, què són els “food trucks”?

Segurament hauràs anat a algun esdeveniment on, en comptes del típic estand de menjar, has trobat el tipus de caravanes que apareix a la foto…

Potser ens trobem davant d’un nou model de negoci, i cal aprofitar-se i treure-li partit!

Aquestes caravanes d’estil vintage es van emportar un gran protagonisme l’estiu passat, i sembla que aquest any vénen amb ganes de més ..

Consells per a l’organització de l’esdeveniment

El primer a tenir en compte és la previsió d’aquells factors aliens a nosaltres;

  • El temps atmosfèric; si l’esdeveniment és a l’aire lliure caldrà preveure el temps per saber quines mesures prendre al respecte.
  • La franja horària; la franja horària de l’esdeveniment ens ajudarà a atreure a un tipus de públic o un altre.

Tenint això clar, a nivell intern, caldrà planificar;

  • La gastronomia; el tipus de menjar i beguda que exposis definirà l’esdeveniment. Recorda que hi ha persones amb necessitats específiques en aquest àmbit; celíacs, vegetarians, vegans, intoleràncies …
  • La programació; és important que planifiquis la programació de l’esdeveniment i la facis pública, perquè cada persona pugui decidir a quina hora presentar-se.
  • La publicitat o carta de presentació; t’ajudarà a posicionar el teu esdeveniment i a arribar al públic, ja que si no ho promociones de la manera encertada, pots quedar-te sense l’afluència esperada en el teu esdeveniment.

Et recomanem que sempre comptis amb un pla B! Així si alguna cosa no surt com esperaves, sabràs com actuar davant de les adversitats que puguin sorgir.

Compte!

En aquest afany per ser el més cridaner se’ns poden oblidar alguns detalls com qualitat, neteja, control sanitari, respectar les normes a l’hora de situar…

Existeixen una gran quantitat de normatives a seguir a l’hora d’organitzar un esdeveniment, o si més no, necessitats que se solen passar per alt.

Una d’elles és la gran importància del lloguer de sanitaris portàtils per esdeveniments.

Per a qualsevol tipus d’esdeveniment que es vulgui organitzar, cal comptar amb sanitaris disponibles per als usuaris, ja siguin lavabos portàtils, banys químics, o fins i tot lavabos de disseny.

En els esdeveniments especialitzats en gastronomia, el client sol menjar i beure més que en qualsevol altre esdeveniment, amb la qual cosa solen fer un major ús dels banys també.

Un altre tipus d’esdeveniment en el qual és un requisit bàsic són els concerts o festivals.

Són esdeveniments amb gran afluència de gent i en els que en general es passa una gran quantitat de temps en ells, i és per això que és necessari el lloguer de sanitaris portàtils per esdeveniments.

En Polytoi som experts en les diferents tipologies de sanitaris portàtils i ens encantaria donar-te més informació o aconsellar-te sobre el teu esdeveniment, així que no ho dubtis, contacta’ns per a qualsevol consulta!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT