Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lavabos portàtils per a concerts i festivals

lavabos portatils
27 des.

Lavabos portàtils per a concerts i festivals

L’organització d’un concert i/o un festival és una tasca que requereix de molta previsió prèvia i d’organització durant els mesos anteriors. És una labor complicada que requereix la coordinació de persones de diferents àmbits i de l’obtenció d’una sèrie de permisos per a poder realitzar qualsevol activitat.

Per aquestes dates, deus estar preparant el teu esdeveniments per la Primavera i necessitaràs tancar un pressupost el qual inclogui el lloguer de lavabos portàtils. És un element indispensable per a qualsevol concert o festival que vulguis organitzar. Independentment de si és una Festa Major de poble o un festival a la capital has de tenir en compte una sèrie valors per a què s’executi òptimament.

Quants lavabos portàtils necesito per un concert?

El número de sanitaris portàtils que requereix un esdeveniment va directament lligat a l’estimació de persones assistents que es calcula que es tindrà. D’acord amb aquestes dades es poden muntar els espais necessaris i calcular el número de banys portàtils necessaris. També cal tenir en compte no només el volum de persones assistents sinó també la durada estimada de l’esdeveniment; depèn de les hores hi haurà més o menys trànsit de persones i tindran més ús.

A Costa Rent t’oferim un complet servei per al lloguer de sanitaris portàtils per al teu esdeveniment. Els nostres experts t’assessoraran per a llogar la millor opció per a tu segons la tipologia de concert o festival que organitzis.

Amb les facilitats del lloguer dels lavabos portàtils Polytoi comptaràs amb un servei d’atenció 24h per a qualsevol problema que et pugui sorgir i no hauràs de patir per el desplaçament dels sanitaris. A Costa Rent ens en fem responsables i et portem els lavabos portàtils allà on es faci l’esdeveniment, et garantitzem les mesures de neteja, i al acabar els concerts o festival te’ls venim a recollir.

Omple ara el nostre formulari i demana el teu pressupost. No et quedis sense!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT