Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de lavabos portàtils per al teu esdeveniment gastronòmic

lloguer de lavabos portàtils per a esdeveniments gastronòmics
29 nov.

Lloguer de lavabos portàtils per al teu esdeveniment gastronòmic

La gastronomia sempre ha estat un dels pilars de la cultura catalana i cada vegada està agafant més pes en la societat. El sorgiment de les noves tendències com l’slow food, el veganisme, el consum de superaliments provinents de la voluntat de portar una vida més saludable han creat molts aficionats a la cuina de qualitat.

Una d’aquestes tendències que s’està explotant, sobretot a les capitals, és l’street food. Esdeveniments gastronòmics al carrer amb grans afluències de gent que requereixen de lloguer de lavabos portàtils per a garantir les necessitats bàsiques.

L’estil vintage i les caravanes amb menjars d’arreu del món atrauen cada vegada més adeptes i durant franges de 4-5 hores en zones urbanes s’agrupa volums importants de persones.

Lloguer de lavabos portàtils Polytoi per un esdeveniment

Una bona previsió i distribució dels lavabos portàtils Polytoi de Costa Rent serà un aspecte clau per evitar cues i fer un servei hàbil, còmode i de qualitat a les persones que ho necessitin. Per això és indispensable conèixer la durada de l’esdeveniment i el volum de persones que s’esperen per calcular el lloguer de sanitaris que necessites. En aquest cas, a més a més, en aquest tipus d’esdeveniments es consumeixen begudes i, per tant, hi ha més necessitat d’ús de lavabos portàtils.

Tots els nostres lavabos portàtils són per ambdós sexes i disposen d’un indicador d’obert/tancat a la porta per no ocasionar malentesos. Qualsevol d’ells que vulguis llogar, disposa de WC amb tapa per garantir unes mesures d’higiene adequades. També, en tots els casos, estan dotats de paper de vàter sanitari i condicionats amb desinfectants. En els de luxe, a més, es disposa de paper de mans i sabó.

El lloguer de lavabos portàtils representa la solució mediambiental més correcta, econòmica, segura i higiènica tant per l’usuari com per a la conservació del medi ambient durant el desenvolupaments d’esdeveniments de moltes persones. D’aquesta forma, en el teu esdeveniment també estaràs aplicant mesures sostenibles. 

Si tens previst organitzar un esdeveniment cultural, posa’t en contacte amb nosaltres i contacta el nostre servei de lloguer de lavabos portàtils per a què organitzis el teu esdeveniment gastronòmic d’street food. Et portem els sanitaris fins al punt on els necessites i durant el servei comptes amb atenció 24h així com servei de recollida un cop s’hagi acabat. A Polytoi som experts en el lloguer de lavabos portàtils per a grans esdeveniments. 

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT