Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

POLYTOI AL CANET ROCK 2016

concert canet rock i polytoi 2016
7 jul.

POLYTOI AL CANET ROCK 2016

En la línia de que portem treballant tot aquest temps, seguim col·laborant en grans esdeveniments tant esportius com culturals per a proporcionar lavabos químics a grans volums de persones. Per això, el passat cap de setmana vam col·laborar en celebració del Canet Rock, el reconegut festival de rock català que va tornar l’any passat després de molts anys sense celebrar-se.

concert canet rock i polytoi 2016

El Canet Rock més que un concert català

Un esdeveniment que atrau persones de totes les edats i de tot Catalunya. Polytoi d’acord amb l’Ajuntament de Canet de Mar vam subministrar arreu de la població lavabos químics per abastir a tota la gent que anava arribant des de diferents punt per dirigir-se al centre de l’esdeveniment on es farien els concerts del Canet Rock 2016.

En un cas com aquest, on la gent arriba amb diferents mitjans de transport era clau la correcta i suficient distribució dels lavabos portàtils a diferents punts de la localitat per cobrir tots els punts d’arribada i, d’aquesta manera, evitar embussos i llargues cues.

Des de Polytoi estem molt contents de participar en esdeveniments d’aquest tipus on podem donar suport a la cultura i a la tradició amb un esdeveniment amb tanta història que torna a triomfar després de molts anys sense celebrar-se però que és símbol de tota una generació.

Si has d’organitzar un esdeveniment i necessites llogar lavabos portàtils, balles i altres equipaments posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per al teu esdeveniment segons la grandària i el volum d’assistència d’aquest.

Ens pots enviar un formulari amb la teva sol·licitud o vine a veure’ns a la nostra botiga de Polytoi de Pineda de Mar i els nostres professionals t’oferiran la millor opció del nostre ventall de sanitaris portàtils  per a les teves necessitats. A més a més, també pots reservar tanques de seguretat i grups electrògens per a la celebració del teu esdeveniment.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT