Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Com afecta el lloguer de banys portàtils al mediambient?

lloguer de banys portatils
11 gen.

Com afecta el lloguer de banys portàtils al mediambient?

Fer les nostres necessitats és bàsic per al nostre benestar, per això és indubtable que hi hagi empreses que es dediquin al lloguer de banys portàtils a Barcelona.

Cada vegada vivim en un món més contaminat i és molt important tenir cura del medi ambient en totes les petites accions que fem fins i tot, com diem, en el lloguer de banys portàtils per a un esdeveniment.

En els últims anys sembla que la gent està agafant més consciència sobre el que suposarà seguir contaminant de la manera que ho hem fet tots aquests anys. Encara queda molt per aconseguir amb noves polítiques i solucions per seguir preservant l’entorn on desenvolupem el nostre dia a dia. Un dels sectors que treballem, encara que no se sàpiga, per preservar el medi ambient som els que tenim sanitaris portàtils.

Sens dubte aquests lavabos són la manera més neta d’anar al bany i mantenir net l’entorn en tota classe d’esdeveniments i concentracions, però ajuden a molt més.

En quins aspectes suposa una millora el lloguer de banys portàtils?

  • Protecció de l’aigua

Amb l’ús de lavabos portàtils vam aconseguir evitar estirar la cadena i estalviar molts litres d’aigua ja que en el cas dels banys mòbils amb només 20 litres d’aigua podrien usar-lo més de 80 persones al llarg d’un dia. A més al tenir sistemes individuals i no connectats no contaminem els circuits d’aigua que tenen un impacte altament negatiu per a la contaminació. Així, contribuïm a la preservació dels nostres recursos naturals.

  • Qualitat de vida

El lloguer de banys portàtils millora la qualitat de vida a quant a la possibilitat d’oferir una necessitat bàsica en espais públics com instal·lacions esportives, esdeveniments, parcs, platges … sense contaminar el medi ambient.

  • Productivitat

Els sanitaris portàtils permeten que es puguin passar diverses hores en un mateix espai sense necessitat d’haver de buscar un lloc per cobrir les teves necessitats cada determinat temps i deixar de treballar. Per exemple, els obrers d’una construcció que poden realitzar la seva jornada laboral en una obra sense problemes o qualsevol persona que treballa en l’organització d’un esdeveniment.

A Costa Rent posem a disposició el nostre catàleg de sanitaris portàtils per al lloguer. Nosaltres ens encarreguem del manteniment i de portar el material al punt que es desitgi. Ompli el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT