Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

19 de Novembre: Dia Mundial del Vàter

Dia Mundial del Vàter
19 nov.

19 de Novembre: Dia Mundial del Vàter

Des de fa 4 anys, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir assignar el 19 de novembre com el Dia Mundial del Vàter.

En el context “Sanejament per tots”, per conscienciar de la importància de poder tenir accés a uns serveis bàsics de sanejament i d’aigua potable, el 24 de Juliol de 2013, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir dedicar un dia a la importància a la salut pública i la higiene de les persones.

 

La importància del vàter

Segons comentava Ban Ki-moon, vuitè secretari general de les Nacions Unides: “els vàters tenen un paper crucial en la creació d’una economia sòlida, ja que la seva carència en el treball i en la llar genera greus conseqüències, com problemes de salut que generen absentisme, minva la concentració, esgotament i disminució de la productivitat”.

També destaca la importància de poder tenir accés al aigua, el sanejament i la higiene per poder donar impuls al creixement de les economies.

En aquesta línia son les dades que proporciona la OIT (Organització Internacional del Treball). Prop d’un 17% de les morts ocasionades en l’àmbit laboral son provocades per transmissió d’enfermetats.

 

Objectiu del Dia Mundial del Vàter

L’objectiu del dia mundial del vàter es poder reduir els 2.000 milions de persones que viuen sense accés a un vàter. El sanejament és una de les prioritats del desenvolupament mundial.

Dintre dels objectius del Desenvolupament Sostenible es troben l’objectiu de garantitzar la disponibilitat d’aigua i la seva gestió sostenible i el sanejament per tots com a meta final en el 2030.

Poder posar fi a la defecació al aire lliure i prestar especial atenció a les necessitats de les dones i les nenes i persones en situacions vulnerables.

L’objectiu del vàter no es un altre que salvar vides augmentar la productivitat i ajudar al creixement econòmic.

Des de Polytoi, ens sumem a difondre el missatge de la Organització de les Nacions Unides. Celebrar el proper 19 de Novembre el Dia Mundial del Vàter i, en conseqüència, donar a conèixer la importància de tenir un vàter en cada àmbit laboral així com fer arribar el sanejament a tots els habitants del planeta, reduir a la meitat les aigües no tractades i augmentar la seva reutilització-

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT