Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Consells abans del lloguer de banys químics

lloguer de banys quimics
20 set.

Consells abans del lloguer de banys químics

Sabies que la importància dels banys químics en la indústria dels esdeveniments, espectacles és clau per al seu bon funcionament ?

El lloguer de banys químics s’ha transformat en una necessitat si vols que el teu esdeveniment tingui totes les comoditats necessàries per als seus assistents. Estem segurs que tens dubtes i per això, et convidem a llegir aquest article amb alguns consells a tenir en compte abans del lloguer de banys químics

Aquests consells poden ajudar-te a estalviar diners, temps i dubtes abans d’instal·lar els banys químics en el teu esdeveniment o construcció.

Que és un bany Químic?

Abans de començar, has de tenir clar que és un bany químic i quines són les seves funcions. D’aquesta manera, sabràs exactament el que et convé per cobrir les teves necessitats.

Els sanitaris o banys químics portàtils són cabines equipades amb un lavabo que realitzen aquesta funció. Aquests, emmagatzemen els residus que recullen en el seu interior sense produir cap olor gràcies als compostos utilitzats per Polytoi.

A Polytoi, disposem d’un ampli catàleg de lloguer de banys químics i sanitaris portàtils que transportem on vulguis.

Quina és la quantitat de sanitaris que he de llogar?

Un cop has decidit llogar banys químics, arriba el moment de decidir la quantitat de banys que necessites.

Per donar resposta a aquesta pregunta i important decisió, recomanem tenir certa informació rellevant sobre l’esdeveniment per tal de cobrir les necessitats d’aquest:

  1. Primer cal saber el nombre màxim d’assistents que vindran a l’esdeveniment.
  2. Quants dies dura l’esdeveniment
  3. Saber aproximadament si hi haurà un major percentatge de dones que d’homes.
  4. Saber si es servirà alcohol en l’esdeveniment.

Amb aquesta informació i amb un bon assessorament per part d’un professional, disposaràs del nombre recomanat de banys químics a instal·lar en el teu esdeveniment.

Importància del lloguer de banys químics

Imagines assistir a un esdeveniment i que anar al bany sigui una odissea? Veritat que fer cua mentre esperes el teu torn per anar al bany es converteix en uns instants interminables?

Per aquests i altres motius recomanem que el teu esdeveniment, festa o acte, disposi de banys portàtils per tal d’oferir una millor comoditat a tots els assistents.

Evita les cues, queixes o actes indesitjats i converteix el teu esdeveniment en un referent en comoditat i qualitat.

Evita que els teus assistents abandonin l’esdeveniment en el moment més inadequat o que realment sigui una odissea anar al bany. Per aquests motius recomanem el lloguer de sanitaris portàtils.

D’altra banda, aquestes cabines poden disposar d’altres equipaments com rentamans, porta-rotlles o dispensador de sabó entre d’altres. A més, gràcies al seu reduït espai, es poden transportar i implementar-se en qualsevol lloc.

Vols saber més sobre el lloguer de banys per a concerts, festes, esdeveniments, actes o festivals?

Contacta amb l’equip d’assessors o bé consulta alguns dels nostres articles relacionats amb l’organització d’esdeveniments i els banys químics. Segur que aquests articles t’ajuden a sortir de dubtes i fer del teu esdeveniment un èxit.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT