Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Quin sanitari portàtil és el més adequat?

tipus sanitaris portatils
11 oct.

Quin sanitari portàtil és el més adequat?

Podem trobar diferents tipus de sanitaris portàtils, però hem de saber quins són els més adequats per al nostre esdeveniment.

A l’hora de preparar un esdeveniment, hem de saber el tipus de públic al qual va dirigit i tenir una dada aproximat de persones que acudiran.

Amb això dades, ens serà més fàcil saber quin tipus de sanitari portàtil és l’adequat per al nostre esdeveniment.

Si estem organitzant un esdeveniment exclusiu l’opció correcta seria disposar de sanitaris portàtils Premium. En el cas que estiguem pensant a organitzar un concert optarem per sanitaris bàsics i sanitaris Uri Pluto per als homes.

Tipus de sanitaris portàtils

A Polytoi disposem de diferents models de sanitaris portàtils segons l’esdeveniment. Detallem les característiques de cada un d’ells:

Polytoi bàsic: Ideal per festes locals o concerts. En l’àmbit més professional, és ideal per a pàrquings o construcció d’habitatges.

Polytoi Premium: Aquest tipus de sanitari portàtil és el més adequat per a casaments o càterings causa del seu disseny i la seva imatge.

Polytoi Minus: En qualsevol esdeveniment hem de donar solució a tot el tipus de persones que pugui assistir a l’esdeveniment. Aquest tipus de sanitari portàtil és específic per a persones amb mobilitat reduïda.

Polytoi Uri Pluto: Per esdeveniments de gran concentració de persones. El Polytoi Uri Pluto dóna servei fins a 4 persones alhora.

Polytoi Manet Duo: De vegades és necessari acompanyar els sanitaris portàtils amb aquest servei addicional de rentamans portàtil. Amb el Polytoi Manet Duo donarem un servei més complet al nostre esdeveniment.

 

Si té algun dubte en saber quin tipus de sanitari portàtil és el més adequat per al seu esdeveniment, poseu-vos en contacte amb Polytoi que li assessorarem quina és la millor solució per al seu cas.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT