Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Consells per sobreviure a un festival de música

lloguer de banys per a festivals
28 ag.

Consells per sobreviure a un festival de música

Vols saber com el lloguer de banys per a festivals pot salvar-te el dia?

No te’n vagis! T’expliquem alguns consells per a assistir a un festival de música sense morir en l’intent.

Com sobreviure a un festival: consells bàsics

Per començar, abans de sortir de casa, recorda agafar tota la documentació necessària per entrar al festival.

També serà molt pràctic agafar un mini kit d’higiene. Si vas a passar diversos dies necessitaràs rentar-te!

Pots portar una petita motxilla on guardar les teves coses més personals, i no separar-te d’elles durant el festival.

Assegura’t també de que portes roba per a diferents temperatures. És a dir, per fred i calor. Recorda que pot ploure, o refrescar, i mai està de més portar una mica de roba d’abric.

D’altra banda, procura portar un calçat còmode, i fresc. Que et permeti passar hores i hores de peu sense coïssors i sense sentir les cames cansades.

Recorda també portar diners en efectiu. Et serà necessari per a moure’t per allà (per comprar menjar, marxandatge, agafar un taxi…).

Et recomanem que si vas a passar diversos dies, et portis també alguns entrepans, fruita, i refrigeris de casa. Serà una manera de no gastar tant en les casetes de menjar, i de poder menjar més varietat del que el propi festival ofereix.

Recorda hidratar-te constantment, fins i tot encara que no tinguis set. Beure aigua et farà sentir més vitalitzat i enèrgic.

Finalment, recorda que no podràs carregar el mòbil constantment, de manera que hauries de reduir el seu ús, utilitzant-lo només per a coses excepcionals.

Imprescindibles per sobreviure al festival

Una cosa realment important que hauries de fer en arribar, és pactar un punt de trobada amb els amics, per si algun quedés incomunicat.

Serà millor que es tracti d’un lloc en el qual no hi hagi molta gent concentrada, o potser us costi trobar-vos entre la multitud. Un bon punt de reunió pot ser la zona de banys portàtils.

D’altra banda, a l’hora de dormir, assegura’t certa comoditat. Si dorms a terra durant diversos dies pots acabar adolorit, i sense gaudir del festival. Per a això pots emprar escumes especials per acampades que fan de matalàs, o llits inflables. Descansar bé serà essencial pel teu humor al dia següent.

D’altra banda, fes-te amb una petita farmaciola, amb el més essencial. Mai saps com pots trobar-te, o què pot passar.

També emporta’t crema solar si has d’estar exposat al sol durant moltes hores, o en cas contrari es pot arruïnar la situació des del primer dia.

I finalment, no donis suport al deteriorament dels banys portàtils. El lloguer de banys per a festivals està per satisfer les necessitats de totes les persones que visiten el recinte. I sent conscients de la quantitat de persones que poden arribar a haver-hi, serà important tenir cura l’estat dels sanitaris portàtils.

Tingues en compte on se situen des que arribis al festival, ja que el més probable és que hagis d’utilitzar-los més d’una vegada. D’aquesta manera, quan hagis de fer les teves necessitats, sabràs ràpidament on acudir, sense haver de buscar desesperadament un bany portàtil per tot el festival.

Lloguer de banys per a festivals

Vols saber més sobre el lloguer de banys per a festivals? Contacta amb nosaltres sense compromís, i demana el teu pressupost!

A Costa Rent posem al teu servei el lloguer de diferents tipus de banys portàtils, que s’adapten a les diferents necessitats possibles.

Vols saber perquè són tan importants els banys portàtils a les platges? No et perdis el següent article!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT