Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitaris portàtils, un element imprescindible en les obres de construcció

Sanitaris portàtils
5 nov.

Sanitaris portàtils, un element imprescindible en les obres de construcció

El lloguer de banys portàtils,  és sens dubte un element imprescindible en les obres de construcció, de fet, com veurem a continuació, és un element contemplat dins el Reial Decret que regula les obres de construcció.

 Segons el “Real Decreto 1627/1997” que regula les obres de construcció: els treballadors hauran de disposar en les proximitats dels seus llocs de treball de: espais de descans, vestuaris (amb dutxes si l’activitat ho requereix) i lavabos.

Tot seguit,  veurem que el número de banys que hi ha d’haver-hi instal·lats en una obra, depenen bàsicament del número de treballadors que hi treballin i de les característiques d’aquesta.

A les obres de construcció a un sol nivell (és a dir, a nivell del terra), la distància màxima entre l’espai de treball i la cabina (lavabo químic) no han de superar els 100m.

En el recompte de treballadors, s’ha de tenir en compte no només aquells que executin les obres, sinó també, al personal dels subcontractistes.

Així doncs, i segons marca el Reial Decret:

  • De 1 a 10 treballadors hi ha d’haver-hi un mínim 1 bany.
  • De 1 a 20 treballadors hi ha d’haver-hi un mínim de 2 banys.
  • Més de 20 treballadors: una cabina més per a cada 10 usuaris addicionals.

A més, la llei també contempla, que els sanitaris químics / portàtils s’han de netejar després de 5 dies laborals de vuit hores cada un.

Pel que fa als estacionaments públics, la normativa no és tan específica com en les obres, i bàsicament diu que hi ha d’haver-hi com a mínim un bany compost d’un vàter i un bany.

A Polytoi som especialistes en el servei de lloguer de sanitaris químics de qualitat, és per això que oferim als nostres clients 4 models diferents de sanitaris, per tal de que aquests puguin escollir aquell model que s’adapti millor a les seves característiques i necessitats.

Per una banda, oferim el Polytoi Bàsic, un sanitari ideal per obres, bases logístiques, pàrquings, etc. La cabina d’aquest sanitari és totalment autònoma, sense connexió i fabricada en polietilè d’alta densitat.

En segon lloc, oferim el Polytoi Event Premium, un sanitari ideal per a esdeveniments.

En tercer lloc, oferim el Polytoi Minus, un sanitari portàtil adaptat per a minusvàlids.

I per últim, oferim el Polytoi Conect, un sanitari que disposa de connexió a la xarxa de clavegueram així com de connexió a la xarxa d’aigua sanitària.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per satisfer les necessitats que la teva obra pugui necessitar.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT