Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitàris portàtils adaptats per a minusvàlids

2 març

Sanitàris portàtils adaptats per a minusvàlids

Tal i com hem anat explicant en anteriors notícies, els sanitaris portàtils són molt útils, no només per construccions i obres, sinó també, per a tot tipus d’esdeveniments.

Tal i com hem anat explicant en anteriors notícies, els sanitaris portàtils són molt útils, no només per construccions i obres, sinó també, per a tot tipus d’esdeveniments.

Esdeveniments esportius, culturals, concerts, casaments… en tots aquests actes, ens hem d’assegurar, que totes les persones tinguin accés a un sanitari portàtil adaptat a les seves necessitats i característiques. Per això, la importància dels sanitaris portàtils adaptats a persones minusvàlides.

 

El Polytoi Minus, és un sanitari portàtil dissenyat expressament per a la comoditat i el benestar de les persones que necessiten particulars estructures sanitàries portàtils, com les persones amb mobilitat reduïda o per a persones amb qualsevol tipus de discapacitats.

 

Segons l’estudi “La discapacitat en xifres” del Ministeri de Treball i Afers Socials, a Espanya, hi ha més de 3,5 milions de persones amb discapacitat, més concretament 3.528.221, el que representa el 9% de la població total.

Una mica més de dos milions d’aquestes persones amb discapacitat, són dones.

Tenint en compte aquestes xifres, és imprescindible incloure un d’aquests sanitaris en tots els espectacles i esdeveniments que aneu a organitzar.

 

Aquest model de sanitari portàtil, posseeix un sistema de terra pla patentat que facilita l’entrada en cadira de rodes i la seva amplitud està pensada per facilitar el moviment d’aquestes persones dins del cubicle.

 

Aquest model de sanitari, és ideal per a ser ubicat en platges, concerts, festes majors, esdeveniments esportius i qualsevol tipus de celebració.

 

Aquest sanitari portàtil se suma al Catàleg de sanitaris de Polytoi, on trobaràs:

– Polytoi bàsic

– Polytoi event Premium

– Polytoi Uri Pluto

– Polytoi Manet Duo

– Polytoi Connect

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per a satisfer les necessitats que el teu esdeveniment, obra o espectacle pugui necessitar.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT