Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitaris de lloguer

lloguer sanitaris
23 des.

Sanitaris de lloguer

Sanitaris de lloguer, un element indispensable en esdeveniments i construccions

Avui us volem parlar dels diversos usos dels nostres sanitaris de lloguer. Sovint es sol pensar, que els sanitaris de lloguer son només útils en obres i construccions, però res més lluny de la realitat, ja que aquests sanitaris, són molt utilitzats en diversos esdeveniments que explicarem tot seguit.

 

Com veurem a continuació, el lloguer de sanitaris portàtils pot ser una bona opció per a diferents esdeveniments, més enllà de les obres de construcció. Per exemple, són un element indispensable en concerts o esdeveniments musicals  de gran afluència de públic. Aquest any hem col·laborat amb diverses festes majors del Maresme donant servei de sanitaris portàtils per a cobrir les anomenades “Barraques”.

Les barraques, són concerts a l’aire lliure, normalment situats a les platges o parcs dels pobles on es celebrin. Algunes d’elles arriben a rebre més de 15.200 persones, com és el cas de les de Malgrat de Mar, unes de les més populars de la zona.

Tanmateix, durant aquest any també hem col·laborat amb diversos esdeveniments esportius de gran envergadura, com és el l’IronMan amb més participació del món, que és el que es celebra a Calella. En aquest esdeveniment, hi hem col·laborat donant servei de sanitaris portàtils i també amb tanques de protecció.

A més a més, els sanitaris portàtils també són una bona opció per a casaments que tinguin lloc en espais naturals o rurals, en fires o esdeveniments culturals i així com també, en esdeveniments empresarials.

Si has d’organitzar un esdeveniment i necessites llogar lavabos portàtils, tanques o altres equipaments, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per satisfer les necessitats que el teu esdeveniment pugui necessitar i segons la grandària i volum d’assistència t’oferirem uns serveis o altres.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT