Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Polytoi a la 6a Triatló vila de Blanes

triatló blanes
29 abr.

Polytoi a la 6a Triatló vila de Blanes

Polytoi a la 6a Triatló vila de Blanes

Diumenge passat es va celebrar a Blanes la VI edició de la Triatló Vila de Blanes. Un any més va ser un èxit d’assistència i, Polytoi, vam ser els proveïdors de lavabos portàtils  per al muntatge de l’esdeveniment, un cop més.

A l’acte hi van participar 530 esportistes entre homes i dones. El guanyador en la categoria masculina va ser l’atleta gal·lès del Club Triatló Blanes, Liam Lloyd. D’altre banda, a la categoria femenina es va alçar amb la victòria Marta Sánchez.

Per sisè any consecutiu, Blanes va ser diumenge passat capital catalana d’aquesta modalitat esportiva que cada any guanya més adeptes i per la que a Polytoi hi hem apostat des del principi. És una de les proves incloses en el calendari de la marca de turisme esportiu Blanes X Runners.

Una competició dividida en dues proves repartides entre: sèniors masculins i esportistes d’elit i, en segon lloc, dones, atletes no federats, cadets i veterans. Dos recorreguts idèntics de 750m en natació i 20 km en ciclisme i 5km de cursa a peu. En aquests dos últims, és en els que es necessitava una sòlida estructura de seguretat amb balles per a esdeveniments esportius i la col·locació de sanitaris portàtils per a cobrir tot l’espai d’execució de l’esdeveniment – punts de sortida i arribada dels atletes–.

En la vessant més emotiva, val a dir que l’organització, els participants i el món del triatló en general van aprofitar l’entrega de premis que va tenir lloc diumenge passat a Blanes per retre un sentit homenatge al seu company Jakub Chara, del Club Natació Banyoles. L’esportista va morir fa una setmana, víctima d’un desafortunat accident, mentre participava en una prova cicloturista.

Des de Polytoi estem molt contents de participar en esdeveniments d’aquest tipus on podem donar suport a l’esport de forma local i amb tot tipus d’atletes. I, concretament, en el cas del Club Triatló Blanes amb el qual hi tenim una estreta relació.

Si has d’organitzar un esdeveniment i has de llogar lavabos portàtils, balles i altres equipaments posa’t en contacte amb nosaltres t’oferirem la millor opció per a les teves necessitats.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT