Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals

3 febr.

Lloguer de sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals

Els sanitaris portàtils són cada vegada més necessitats a esdeveniments esportius i culturals amb la finalitat de complaure a milers de visitants que acudeixen aquell dia.

 

Com bé hem comentat a anteriors publicacions, els sanitaris portàtils no únicament tenen utilitat per a l’obra i la construcció, sinó que van molt més enllà. Per exemple, cada vegada són més freqüents els lloguers d’aquests sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals, sobretot de grans dimensions.

A prova d’això, tenim molta experiència en aquest tipus d’esdeveniments per haver assistit amb els nostres sanitaris portàtils a un dels esdeveniments esportius i culturals de major importància, com és el cas de l’Ironman de més participants mundialment parlant o diferents concerts.

Quan hi assisteix tanta gent a aquest tipus d’esdeveniment, un sanitari portàtil pot facilitar  la neteja, el manteniment dels lavabos del mateix local en el qual se celebra, cobrir la falta de lavabos per trobar-nos enmig de la natura o, simplement, ajudar a fer que la gent que hi assisteix no hagi d’esperar llargues cues per entrar a aquests quan hi ha una necessitat urgent.

A Polytoi garantim bon servei i ens agrada veure com els assistents a l’esdeveniment se senten còmodes, gràcies als nostres diferents tipus de sanitaris adaptats per a tothom. Això sí, sense malgastar molt de temps a les cues que s’hi formen a aquest tipus d’esdeveniment per a aconseguir no perdre’t ni un sol minut de l’esdeveniment.

Per tant, si estàs pensant en llogar sanitaris portàtils per a un gran esdeveniment esportiu i/o cultural o d’altres, no dubtis en contactar amb nosaltres per a acudir a aquest esdeveniment quan més ens necessitis.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT