Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de sanitaris per obres i construccions

lloguer de sanitaris blog costarent
5 ag.

Lloguer de sanitaris per obres i construccions

A Costa Rent ens agrada oferir el millor servei de lloguer de sanitaris als nostres clients i cobrir tota la varietat de necessitats possibles. És per aquest motiu, que a banda del lloguer de sanitaris portàtils per a esdeveniments o festes – més utilitzats en èpoques d’estiu perquè s’organitzen a l’aire lliure –, també oferim el lloguer de sanitaris químics per a obres i construccions de tot tipus.

Origen d’us dels lavabos portàtils

Si mirem enrere en els orígens dels lavabos portàtils es van inventar precisament per a cobrir les necessitats dels treballadors d’obra a les construccions. No va ser fins més endavant que els seus usos es van ampliar a festes, celebracions i esdeveniments.

En qualsevol obra, sigui gran o petita és indispensable disposar de lavabos portàtils per tal de poder cobrir les necessitats bàsiques dels operaris ja que passen moltes hores treballant.

Les diferents cabines de Polytoi incorporen els accessoris bàsics de qualsevol lavabo domèstic i lavabo químic: tassa wc, urinari, rentamans i porta rotlles. És la opció més respectuosa amb el medi ambient, més econòmica i segura per a l’usuari en el desenvolupament de la seva activitat diària.

 

Valor afegit de Costarent 

Des de Costa Rent t’oferim un servei d’atenció personalitzat en el que no t’has de preocupar per com fer arribar els lavabos químics al teu punt d’interès. Nosaltres ens encarreguem de portar-te els sanitaris que hagis llogat fins a l’obra i te’l munta per a què estigui llest per a fer-lo servir. Al acabar l’obra els passem a recollir i fem els tractaments de neteja corresponents per a mantenir-los en les millors condicions.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de la pàgina web, per telèfon o vine’ns a visitar a les nostres instal·lacions i t’assessorarem sobre quina és la millor opció per a cobrir les teves necessitats, quants sanitaris necessites i quina tipologia.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT