Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de banys portàtils

Alquiler de baños portátiles
11 gen.

Lloguer de banys portàtils

Lloguer de banys portàtils

Factors clau, dubtes generals i solucions

La nostra societat actualment està en un punt en el que ofereix moltes tecnologies i facilitats per a qualsevol repte que se’ns presenti. No obstant això en l’organització d’esdeveniments o d’una obra en construcció va començar fa anys i és ara un punt fonamental la importància de tenir i proporcionar instal·lacions sanitàries adequades.

En aquest article ens centrarem en alguns aspectes que cal considerar a l’hora de llogar un sanitari portàtil per a un esdeveniment de qualsevol tipus:

 

Quantitat de lavabos portàtils

Quants en necessito? Quina és la quantitat adequada? Aquestes són algunes de les preguntes que et pots fer la primera vegada que vols desenvolupar un esdeveniment. En aquests casos és important tenir un historial d’anys anteriors per saber com es va desenvolupar i la magnitud del mateix per saber quants vàters portàtils cal posar. En cas de no saber-ho, si és un esdeveniment privat pel nombre d’entrades venudes i l’aforament del local donarà una idea aproximada de per on hem d’anar. I en cas de ser un esdeveniment públic, hem de tenir en compte la població i el tipus d’esdeveniment (target) per al qual ens estem dirigint.

 

Accessos adequats als banys portàtils

On s’han de col·locar? Cal col·locar-los en un lloc estratègic tots junts per evitar que es generin moltes cues en llocs diferents és una bona idea depenent del tipus d’esdeveniment al qual ens estiguem dirigint. En cas de ser sanitaris per treballar en obres és important que no obstaculitzin la feina i que no estiguin lluny tampoc del mateix per aquest ordre de prioritat.

 

Manteniment de lloes lavabos portàtils

Si els banys estan en un règim de lloguer a llarg termini com poden ser perfectament els de les obres a peu de carrer que podem veure en el nostre dia a dia. Hem de tenir en compte que hi ha serveis de manteniment, buidat i reparació si es donés el cas.

 

Tipus de lavabos per a l’esdeveniment

Els lavabos més comuns si no es necessita res en especial són els lavabos estàndard i bàsic. Però n’hi ha que compleixen altres funcions extres com poden ser els d’invàlids, lavabos que permeten l’entrada de 3 o 4 persones per evitar cues i aglomeracions això en esdeveniments esportius de gran envergadura on participin desenes de milers de persones o en concerts és de molta utilitat.

 

Aquests són algunes de les prioritats que cal tenir molt en compte, altres que també cal tenir en compte poden ser la localització de la recollida del lavabo, preu, lliurament, donarien per a una altra entrada.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT