Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

LAVABOS PORTÀTILS PER OBRES I CONSTRUCCIONS

lavabos costa rent obres
6 oct.

LAVABOS PORTÀTILS PER OBRES I CONSTRUCCIONS

LAVABOS PORTÀTILS PER OBRES I CONSTRUCCIONS 

A Polytoi sempre treballem per oferir un servei personalitzat als nostres clients i, així, poder cobrir tota la varietat de necessitats possibles. És per aquest motiu, que a oferim una oferta de sanitaris portàtils de totes les característiques per a cobrir totes les possibles necessitats que et puguin sorgir.

En aquesta època de l’any l’ús dels lavabos químics augmenta ja que es realitzen diferents activitats de les que requereixen tenir-ne. D’una banda tenim els esdeveniments esportius que encara es celebren abans de que arribi el fred i, per l’altre, les obres del sector turisme amb els hotels i, també, les comunitats de veïns i poblacions.

En qualsevol d’aquests exemples, es requereix obligatòriament de lavabos portàtils per a poder garantir les mesures bàsiques d’higiene per a tots els treballadors.

Totes les cabines de Polytoi incorporen els accessoris bàsics de tassa, urinari, rentamans i paper. D’altre banda, segons les categoria dels lavabos químics poden incloure més serveis afegits.

Recorda que a Costa Rent treballem per a tu i et creem un pla personalitzat per saber quina quantitat de lavabos s’ajusten a les teves necessitats. A més a més, no t’has de preocupar per res ja que nosaltres ens encarreguem de portar-te tots els productes llogats al punt on es celebri l’esdeveniment o on es realitzi l’obra i, al acabar la teva labor, t’ho passem a recollir i ens ho emportem evitant preocupacions i dificultats.

Al final tots els serveis, i seguint la normativa vigent, realitzem els tractaments de neteja corresponents per mantenir el material en les millors condicions.

Si estàs interessat en el lloguer dels sanitaris portàtils t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de la mateixa pàgina web, per telèfon o, si vius a prop, pots acostar-te a les nostres instal·lacions de Pineda de Mar i Lloret de Mar. D’aquesta manera, et podrem atendre i fer-te el pla personalitzat que et mereixes!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT