Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Fires Nadalenques: Espinelves, Vic, Olot

fires nadalenques
19 des.

Fires Nadalenques: Espinelves, Vic, Olot

Durant l’època de Nadal, és costum fer fires en diferents pobles per poder donar calor i ambient als carrers.

Podem trobar diferents fires de Nadal. Stands venent figures de Betlem o adorns per a casa, fires on poder trobar quin serà el nostre arbre de Nadal o fires medievals.

Us comentem algunes de les fires més conegudes d’aquesta època.

Espinelves: Fira de l’Avet

Aquest petit poble de 200 habitants durant els primers dies de desembre passa a ser un poble amb més de 80.000 visitants. En aquesta fira es pot trobar tot tipus d’avets. També podem veure petites parades d’artesania o alimentació típica de l’èpica. Per als més petits també hi trobarem espectacles, animació i la mostra d’arts i oficis.

Vic: Fira Medieval

El nucli antic d’aquest poble, es transporta durant el pont de la puríssima a l’època medieval. Tot tipus de parades, més de 300, música, balls tallers, lluites de cavallers i tota mena de propostes perquè et transportin a aquesta època.

També podem trobar tallers d’oficis o exhibicions d’ocells.

Olot: Fira del Pessebre

Una fira amb diferents espais és el que podem trobar durant els primers dies de desembre en aquest petit poble. El Mercat de Nadal, situat al centre de la població, on podem trobar arbres, figures i tot tipus de decoració nadalenca. El Nadal km 0 situat a la plaça Major està dedicat a productes artesans. Parades de fustes on es podran adquirir els millors productes i peces per al nostre pessebre.

Podem trobar diferents fires i mercats durant aquesta època pels pobles catalans i tots amb el seu encant i personalitat. Tots comparteixen la idea que els visitants gaudeixin d’aquests dies plens de màgia i per això no pot faltar res. Els organitzadors ho saben i també és comú trobar sanitaris portàtils per a la comoditat dels visitants.

Des Polytoi disposem d’una gran varietat de sanitaris portàtils per a qualsevol esdeveniment de qualsevol època. D’aquesta manera el visitant només haurà de gaudir de la fira sense preocupar-se de qualsevol imprevist.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT