Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Quina ha estat l’evolució dels wc portàtil?

evolucio wc portatil
29 ag.

Quina ha estat l’evolució dels wc portàtil?

Per saber dels primers wc portàtils ens hem de remuntar cap a 1940. Va ser durant la 2º Guerra mundial que, a causa dels moviments de les tropes, es va exigir una sèrie de suport logístic, entre les que es trobava disposar de solucions sanitàries.

D’aquí es va pensar en instal·lar una cabina que fos ràpida d’instal·lar i transportar per poder suplir les latrines de cub que s’utilitzen llavors.

Es diu que els primers sanitaris portàtils estaven fets de fusta i metall. En els anys 70, i amb l’aparició de la fibra de vidre es van començar a veure els primers canvis significatius.

De latrina a cabina

A dia d’avui, la gran majoria de wc portàtil estan fets de polietilè, un plàstic de cost molt reduït. Els productes que s’utilitzen per al manteniment són productes químics amb base biocides. D’aquesta manera, podem eliminar qualsevol creixement de bacteris grampositius, productores de les olors.

Ha estat tan gran l’evolució que han tingut els banys portàtils que a dia d’avui, han vist com tots els elements han anat millorant. Fins al punt de disposar d’uns sanitaris de màxima qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

Un dels canvis més importants de cara a la sostenibilitat amb el medi ambient va ser la creació dels wc químics. Els banys químics tenen la característica que són capaços de separar els residus orgànics dels líquids.

L’evolució dels sanitaris portàtils ha estat tan gran que a dia d’avui podem trobar cabines amb tot tipus d’accessoris i de tot tipus de mides per equipar l’seu ​​esdeveniment.

A Polytoi disposem de diferents models per a tot tipus d’esdeveniments. Si té qualsevol dubte de quin wc portàtil és el correcte per al seu cas, contacti amb els nostres professionals perquè li puguin assessorar de la millor solució.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT