Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Com organitzar un concert i que surti bé

festes majors lloguer sanitaris
10 des.

Com organitzar un concert i que surti bé

Com organitzar un concert i que surti bé

L’organització d’un concert sempre és una tasca complicada per a totes les parts implicades en l’organització, igual que en un esdeveniment esportiu o de qualsevol tipus, portem temps donant suport en tot tipus de festes i concerts a nivell local per a les festes majors de cada poble i ciutat i aquests són alguns dels punts que cal tenir en compte a l’hora de organitzar-lo. Un d’ells són els sanitaris. Per això en ocasions cal contactar amb una empresa per sol·licitar el lloguer de sanitaris. Tambén cal tenir en compte diferents elements importants com …

 

Pressupost i patrocinadors

Conèixer el capital inicial del qual es parteix és fonamental de cara a arribar a totes les partides en matèria de producció, seguretat, publicitat, venda de begudes, lloguer de sanitaris portàtils, etc. Que necessita un concert mínimament viable.

 

Producció de l’esdeveniment

Un cop ja tenim el pressupost amb què comptem (si hi ha algun patrocinador per al mig molt millor), hem de definir el lloc definitiu i la data del concert. Depenent del pressupost i del tipus d’estil musical de la teva concert, hauràs de comptar amb un menor o major aforament depenent de les circumstàncies, a més, d’altres variables igual d’imprescindibles i importants perquè surti bé com l’acústica de l’establiment, o si serà obert o tancat.

 

Publicitat i màrqueting

En gran part, la teva concert serà reeixit depenent de la publicitat i el màrqueting fet durant la campanya de promoció del concert. Hi ha moltes maneres de promocionar aquest tipus d’esdeveniments com per exemple en les ràdios afins a la teva localitat i estil musical són un punt de reunió perfecte per arribar a totes aquestes persones que podrien estar interessades en un producte com el teu.

Fullets, papereria, flyers, són elements barats que funcionen molt bé perquè les localitats veïnes també sàpiguen quan serà el teu concert. Altres formats com les xarxes socials i publicitat en cercadors estan començant a tenir molt auge entre el públic més jove si és el cas, val la pena aprofitar-ho.

 

Seguretat i higiene

Possiblement la part més important i la més delicada. Controlar els accessos del concert i les zones del voltant, a més de tenir urinaris mòbils preparats per a un esdeveniment d’aquestes característiques on constantment s’estan fent servir, fins i tot instants després d’acabar el concert es converteixen en elements clau de tota organització d’un concert. Depenent el concert i les localitats venudes el nombre d’ells haurà d’anar en consonància a l’assistència del públic final perquè el concert vagi en el camí correcte i tingui èxit. Politoy, et realitzem un estudi orientatiu del nombre de sanitaris per llogar per poder donar cobertura a tots els teus assistents.

 

Per finalitzar l’organització d’un concert, encara que pugui estar plena de complicacions i contratemps no ha de ser una tasca impossible, tot el contrari. Independentment de l’experiència, sempre és un alleujament comptar amb el suport d’una productora o empreses de suport especialitzades en cadascuna de les parts de l’organització del concert.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT