Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Característiques dels sanitaris portàtils

Características de los sanitarios portátiles
14 abr.

Característiques dels sanitaris portàtils

Característiques dels sanitaris portàtils

A Polytoi t’oferim una àmplia oferta de lloguer de sanitaris portàtils per a tot tipus d’ocasions, des de cobrir necessitats bàsiques en zones de platja fins a esdeveniments esportius, socials, etc.

La diversitat de possibilitats que et posem a l’abast va des de cabines més petites per a cobrir exclusivament necessitats bàsiques fins a equipaments de sanitaris de luxe, amplis i més confortables per als usuaris. Sempre, a més, disposant de sanitaris adaptats a persones amb més necessitats.

polytoi basic interior POLYTOI EVENT PREMIUM INT. minus1interior

Tots els nostres lavabos portàtils són per ambdós sexes i disposen d’indicar d’obert/tancat a la porta per no ocasionar malentesos. Qualsevol d’ells que vulguis llogar, disposa de WC amb tapa per garantir unes mesures d’higiene adequades. També, en tots els casos, estan dotats de paper de vàter sanitari i condicionats amb desinfectants. En els de luxe, a més, es disposa de paper de mans i sabó.

Els lavabos portàtils representen la solució mediambiental més correcta, econòmica, segura i higiènica tant per l’usuari com per a la conservació del medi ambient durant el desenvolupaments d’activitats massives i amb gran flux de persones.

La diversitat d’oferta que oferim a Polytoi ens converteix en la millor resposta a les necessitats d’un esdeveniment privat, públic, fira, esportiu, platja…T’instal·lem i traslladem els banys portàtils allà on ho necessiti garantint les necessitats bàsiques als assistents als seu esdeveniment o activitat.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT