Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Beneficis del ús de sanitaris portàtils

alquiler sanitarios portátiles
9 febr.

Beneficis del ús de sanitaris portàtils

Beneficis del ús de sanitaris portàtils

Quan la gent utilitza els sanitaris portàtils, sense saber-ho estan participant en la protecció d’un dels recursos més valuosos de la Terra, l’aigua. En aquest article volem mostrar totes les avantatges que hi ha al darrera de l’ús dels sanitaris portàtils i l’important que estan sent per a la nostra societat tot i sent per als nostres ulls un element molt marginal del nostre ritme de vida.

 

Salven vides

Després d’un desastre natural (Terratrèmols, inundacions, tifons..etc.) la xarxa de subministrament en quasi tots els casos esta malmesa i no funciona correctament. Unes condicions insalubres poden provocar que apareguin malalties com el còlera  o la disenteria que precisament venen provocades per la contaminació de l’aigua amb excrements humans, per exemple, aigües fecals, fosses sèptiques i latrines en males condicions.

Les malalties diarreiques són la segona causa principal de mort en nens menors de cinc anys d’edat, és pot prevenir i tractar ja que la infecció és comú quan hi ha escassetat d’aigua potable per beure, cuinar i netejar.

Mitjançant l’ús de sanitaris portàtils es proporciona en primera instància serveis vitals per tal d’evitar un major patiment i devastació mitjançant l’eliminació de la contaminació d’aigua potable i la propagació de les malalties transmissibles, no només a les persones afectades pel desastre, sinó també als equips de rescat, treballadors d’ONG i als treballadors públics.

 

Sanitaris com element d’ordre i necessitat bàsica

Els sanitaris portàtils han estat utilitzats durant quasi 70 anys, en primera instància per les obres de construcció i més ara s’han convertit en una necessitat bàsica per grans esdeveniments i petits (com les maratons, esdeveniments al aire lliure com concerts, festivals, enllaços, missions militars..etc.).

Cada vegada que un número de persones es congrega en llocs on les instal·lacions sanitàries són fixes o insuficients, s’ha convertit en una pràctica habitual el desplegament de sanitaris portàtils per part dels ajuntaments dels diferents pobles i ciutats de la nostra geografia.

Les quantitats de sanitaris portàtils desplegats van en funció dels assistents ja que permeten mantenir la higiene, la privacitat i evitar les malalties transmissibles.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT