Lloguer per email

info@polytoi.com

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 08:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Els banys i les seves curiositats

polytoi
30 gen.

Els banys i les seves curiositats

Estem acostumats a veure els vàters sense massa ostentacions. Però si som curiosos i ens agrada indagar en peculiaritats podrem trobar dissenys i ambients d’allò més increïble. Inodors públics en forma de verge, banys exposats en museus de gel i fins i tot sanitaris portàtils transparents.

A continuació t’ensenyem alguns dels banys i sanitaris portàtils més curiosos que podem trobar repartits pel món.

 

Sanitaris amb forma de Mare de Déu

 Xina és un país ple de curiositats. I en aquest aspecte no ens anaven a deixar indiferents. En Chongqing, trobem el major complex de bany públic de món amb més de 1000 urinaris.

Amb tants urinaris el normal és sortir de la monotonia. Aquí trobem urinaris amb el rostre de la Mare de Déu, encara que també podem trobar amb forma de cocodrils o elefants.

Urinari amb vistes

Fer les nostres necessitats pot resultar ser una cosa increïble i més amb aquest urinari a la planta 49 del Commerzbank a Frankfurt (Alemanya). Tenir una vista increïble de Frankfurt mentre el teu cos es relaxa. Una experiència per no oblidar.

 

Inodor amb terra de vidre

Si ets dels que pateixen de vertigen, aquest no serà un bon lloc per fer les teves necessitats. Situat on havia d’anar un ascensor que mai va arribar. EL sòl és de vidre i sembla no tenir fi. Aproximadament hi haurà una alçada corresponent a 15 pisos.

 

Sanitari portàtil transparent

Al Japó podem trobar aquests curiosos sanitaris portàtils. Es tracta d’imaginar que ens sentim lliures encara que pugui semblar una mica vergonyós. També cal dir que el sanitari portàtil està situat en un recinte tancat per permetre la intimitat de l’usuari. 

Però no és en l’únic lloc on podem trobar sanitaris portàtils transparents. A Suïssa també disposen d’aquests curiosos sanitaris a la via pública. En aquest cas, utilitzen un vidre que en prémer un botó situat dins de la cabina, el vidre es torna opac. 

Aquests dissenys van arribant a la nostra societat i es van implantant com a llocs d’interès per la seva impressió o per la seva curiositat.

No ens estranyaria, en poc temps, trobar-nos amb lloguers de sanitaris portàtils caracteritzats per a cada ocasió. Però això ja és cosa dels artistes que no ens deixen indiferents amb els seus dissenys.

 

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • c/ Edison, 5-A | PINEDA DE MAR | 08397
  • 902 106 035
  • info@polytoi.com
  • Dill - Div : 8h - 13h | 15h - 18h
  • Dis 8h - 13h

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT